Om

StraLita

Ökad försäljning

Vi hjälper dig med säljledning och de processer som hör till.

Strategier, marknadsplan, aktiviteter, planering och genomförande av dessa.

Lär känna upphandlaren!

 

Nöjda kunder är ledordet

Det är viktigt att ha roligt på jobbet. Glada medarbetare blir smartare. Smartare arbete gör företaget lönsammare. Lönsammare företag har råd med kvalitet. Bra kvalitet ger nöjda kunder.

Nöjda kunder köper mer.

 

 

Att lyckas ta hem en affär

Föreställ dig att du vill ha något. Något som du verkligen vill ha.

Tänk dig att du redan har fått det. Blunda och stanna upp ett slag. Tänk dig hur glad du är nu. Njut av att du har uppnått det du ville ha. Känn smaken och lukten. Lyssna på ljudet. Du har redan fått det. Ingen kan ta det ifrån dig. Nu är du redo att hämta det som redan är ditt.

 

 

Genom referenser, dokumenterad erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda kvalificerade tjänster såsom projektledning, anbudsutformning, presentationer, träning inför möten med upphandlingsgrupper och utredningar inom relaterade områden.

 

Upphandlaren har en viktig roll och ett stort ansvar för att myndigheten ska klara av att nå sina mål. Han ska kunna den egna organisationens mål och strategier och behov och tillsammans med upphandlingsgrupper skapa de rätta förutsättningarna för att få tag i rätt leverantör. Han ska känna till marknaden och kunna förhandla och skriva avtal.

 

Ju mer du vet om din kunds behov och ju tidigare du möter dem i deras inköpsprocess desto större är chansen att du blir framgångsrik.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

VD har ordet

Roger Eliasson

Våra tjänster

Efter många års hårt och roligt arbete i ledande ställning i IT-företag vill jag nu dela med mig av mina erfarenheter via Stralita AB. Vår affärsidé är att hjälpa dig att öka din försäljning.

Vi hjälper Er att förbättra Er marknadsföring och att öka försäljningen. Vi har lång erfarenhet av ledning av säljarbete, PR i massmedia, internet och sociala medier samt anbudsutformning/granskning och presentation.

 

När den egna personalen har fullt upp är det ofta klokt att ta in en extern projektledare vid förändringsarbete. Projektledaren kan fokusera på att driva ett projekt med full kraft och skapa delaktighet och engagemang för en förändring. Vi har erfarenhet från många projekt och brinner för att hjälpa er.

 

 

För att kunna göra bra affärer åt offentligheten krävs både kunskap om LOU och myndighetens behov och vad marknaden kan erbjuda. Vi erbjuder tjänster inom detta område åt både leverantörer och upphandlande enheter.

 

Tjänsten innebär att vi tillsammans gör förbättringsarbeten utifrån Era behov. Det kan vara konkurrentanalyser, SWOT analyser och nya kreativa grepp.

 

 

IT system utvecklas löpande och vi har stor erfarenhet av allt från behovsanalys till test och införande.

 

 

 

Stralita AB 072-975 974 1 info@stralita.com